O nama

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina „Moreta“ je licencirana agencija koja je osnovana 2003. godine u Vodicama i od tada neprestano posluje na području Šibensko-kninske županije.
Ova agencija je obiteljski posao koja se gradila i brendirala dugo i postepeno na osnovu svoje temeljitosti i zadovoljnih korisnika njezinih usluga, pa je i danas opće poznato kako je naša najbolja reklama upravo preporuka naših zadovoljnih stranaka.

Profesionalnost i pravna sigurnost su ono na čemu Moreta Nekretnine uvijek inzistira te poduzima sve nužne korake kako bi svaki sklopljeni posao u kojem posreduje prošao uspješno i na zadovoljstvo svih ugovornih strana.
Prodaja, kupnja, zamjena ili najam nekretnina, nama je svejedno, jer naš profesionalni tim će Vas savjetovati i proći s Vama sve korake od početka do kraja.
Vaša jedina dužnost je izraziti želje, a mi smo tu da odradimo cijeli posao za Vas. Prvo, razgledavamo našu ponudu u odnosu na postavljene kriterije. Nakon toga slijedi razgledavanje i odabiranje užeg kruga nekretnina. Također, tu smo za Vas i kao podrška za pregovore. Konačno, pronašli ste idealnu nekretninu i Vi opet ne morate brinuti ni o čemu. Od otvaranja računa, dogovora oko tehničkih detalja, potpisivanja ugovora, sklapanja ugovora, smještaja, prijevoza, svih administrativnih pitanja, tehničkog posla pa sve do useljenja i upisa u zemljišne knjige. Za nas posao ne prestaje potpisom ugovora.

Naše nekretnine koje imamo u ponudi su već probrane i sigurne za ulaganje, kako pravno, tako i tehnički. Također, ako imate namjeru prodavati nekretninu ili je iznajmljivati, vršimo procjenu iste potpuno besplatno te Vas savjetujemo što napraviti kako biste podignuli vrijednost i popularnost Vaše nekretnine.
Bitno je istaknuti kako se ne bavimo samo posredovanjem, već organiziranjem i građenjem vrhunskih nekretnina koje se rade po najvišim standardima. Ako imate ideju, mi ćemo Vam je ostvariti. Ako želite investiciju, mi ćemo Vam je pronaći. Uvijek smo otvoreni za suradnju na kvalitetnim projektima.
Naš cilj je da kupac bude potpuno zadovoljan i oslobođen svih problema i gubljenja vremena. Stručnjaci agencije Moreta odrađuju sav posao, a naše ogromno iskustvo i zadovoljni klijenti govore dovoljno o nama.

Mi ne odrađujemo samo posao, mi stvaramo prijatelje! Zato nam se obratite s povjerenjem, osjetite razliku.

Tim Moreta Nekretnine.